Det store spørgsmål Hvad skal man købe til sit første barn og hvad kan man undlade?

Jeg er på barsel med mit første barn – min lille søn som om bare en måned fylder 1 år – tiden er gået super stærkt, og vi er i gang med indkøring i vuggestue, inden jeg starter på arbejde igen. Det betyder, at jeg har fået lidt ekstra tid mellem hænderne, mens han er i vuggestue. Og i denne tid har jeg siddet og tænkt over, hvor forvirret jeg var i forhold til, hvad man skal købe når man er førstegangsforældre. Jeg har købt en masse, som jeg aldrig har fået brugt, og jeg har også været ude og købe en del, som jeg ikke anede jeg skulle bruge. Jeg tænkte derfor at jeg ville prøve at give et par gode råd videre – det er jo stadig work-in-progres da han jo kun er 11 måneder, og jeg derfor sagtens kan lære mere på mange områder og helt sikkert også blive klogere undervejs. Men en ting er sikkert, jeg kan sige noget om, hvor jeg er nu, og hvad der gør sig gældende for mit barn – for det er helt sikkert også forskelligt fra barn til barn. Nu er min søn et sommerbarn, og jeg tænker, at der er en lille forskel i forhold til, hvad man skal købe ind, alt efter hvilken årstid man skal føde. Til mit lille sommerbarn har jeg erfaret, at kortærmede bodystockings er vigtige, og gerne med enkel knaplukning, løse bukser eller leggins i et tyndt materiale, da det er mere komfortabelt, hvis det bliver meget varmt. Derudover kan en tynd, lille hue også være en god idé. Jeg erfarede dog også, at man ikke kan være sikker på godt vejr i Danmark, derfor var det fedt for mig også at have lidt varmere tøj til det dårlige vejr. Hvis nu jeg havde fået et vinterbarn, havde jeg nok skiftede korte ærmer ud med lange, samt lidt tykkere bukser, en blød overall eller kørepose, vanter, hue som dækker ørene og varme sokker. Hvis man tager det mere generelle tilbehør, som gælder de fleste børn har jeg haft meget glæde af en pusletaske med udfoldeligt puslestykke samt puslesæt fra Loukrudt til puslebordet. Af tøj kan man aldrig få for mange bodystockings, derudover har jeg brugt sparkedragt, strømpebukser, pyjamas, trøjer, jakker, og sokker. Af de lidt større ting er der selvfølgelig seng/vugge, barnevogn gerne med myggenet, puslebord med en lille uro til og autostol. Derudover selvfølgelige bleer, vådservietter, stofbleer, dyne, sengetøj, sutter og lignende. Jeg har også haft glæde af diverse babyplejeprodukter og et lille vandfad ved puslebordet. 

Jeg kan anbefale, at du tager et kig efter baby og børne tilbehør hos Loukrudt.dk, de har et virkelig stort udvalg og en masse lækre brands.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen