Find ergonomiske sutter fra BIBS hos Loukrudt

Sutter kan være noget af det allervigtigste i en pusletaske og det er næsten ikke til at bære på en hektisk dag, hvor man som forældre har travlt og man så glemmer sutten. Derfor er det en rigtig god idé at have flere sutter, og gerne nogle liggende i samtlige tasker. På den måde sikre du at chancen for, at du kommer til at stå i en situation, hvor du mangler en sut, er så lille som muligt. Mange små børn kan beroliges ved at få en sut. Sutter giver dem en tryghed og kan som forældre være meget effektive, hvis barnet har svært ved at finde ro og trøst.  

Der findes et hav af forskellige sutter, og det er også forskellige fra barn til barn, hvilket sut de foretrækker. Af egen erfaring har alle mine unger været begejstret for sutter fra BIBS. 

Hos https://loukrudt.dk/bibs-sutter finder du et stort univers af ergonomiske sutter fra det populære mærke. Sutter fra BIBS skaber tryghed hos vores små, skønne minimennesker. Sutterne kommer i nordiske og milde farver og er i ægte retro stil. Der er rig mulighed for at lave sin egen lille samling af ergonomiske sutter. Sutterne fra BIBS har mere end 50 år på bagen og har i lige så mange år, været det foretrukne valg hos mange minimennesker. Dette skyldes blandt andet deres ergonomiske udformning, denne minder utrolig meget om moderens bryst, hvilket er med til at skabe trygheden og genkendeligheden fra at blive ammet. Dette er også en stor fordel for ammende mødre, da sutteteknikken vedligeholdes ved brugen af BIBS sutter. 

Derudover kan du med BIBS sutter forkæle dit barn med god samvittighed. Det kan du fordi sutterne er produceret og designet i Danmark, og de er 100% fri for PVC, BPA og phthalater. De laves både i naturgummi og i silikone, du har derfor mulighed for at vælge de sutter, der passer bedst til netop dit barn, og du har mulighed for at tage højde for eventuelle allergier. 

Sutterne kommer i forskellige størrelser, og der er derfor mulighed for at finde en sut, som passer perfekt til dit barn. Disse størrelser er opdelt i forhold til alder, og det skal du selvfølgelig være opmærksom på, når du køber sutter. Det kan være en god idé at prøve lidt forskelligt og se hvilken størrelse, som passer bedst til dit barn. Derudover kommer de i forskellige udformninger, du kan vælge mellem BIBS runde sutter, BIBS Colour, BIBS De Lux eller en ergonomisk udgave BIBS Supreme, hvor suttehovedet er fladt. Igen handler det om at finde ud af hvilken sut, som passer bedst til dit barn. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen