Hvad er forskellen på en boxmadras og en kontinentalseng?

En boxmadras er en madras, der er sammensat af separate rum for hver type materiale. En kontinentalseng er en madras, der har et enkelt stykke materiale, der er foldet på midten. Boxmadrasser kaldes også indermadrasser og er typisk mere behagelige end en kontinentalseng. Boxmadrasser er sammensat af to lag skummateriale med to lag fjedre med hver sit rum. Boxmadrassen er den mest almindelige type madras i brug i dag. De fås i adskillige tykkelser, hovedsageligt fra 9 til 15 tommer tykke. En boxmadras er et godt valg for dem, der kan lide ekstra faste eller plyssenge. Kontinentale madrasser omtales også som en åben spolemadras eller en platformseng. Continental bedshave åbne spoler, som er indkapslet i stof, og de har ingen boxspring.

Senge & sengegavle – et perfekt match til en perfekt nattesøvn.

Der er ikke noget som at kravle i seng efter en lang dag og hvile hovedet på en behagelig og støttende sengegavl. Senge og sengegavle findes i alle former og størrelser, så du kan finde den helt rigtige til dine behov. Uanset om du leder efter en traditionel seng med sengegavl i træ eller noget mere moderne med metalramme, er der helt sikkert en stil, der falder i din smag. Og hvis du leder efter ekstra komfort, kan du altid tilføje en polstret sengegavl til din seng. Hvis du leder efter inspiration til dit soveværelse, har vi sammensat et udvalg af vores yndlings sengegavle til at inspirere dig. Tag et kig på vores foretrukne 20 sengegavle, du kan købe nu!1. Glamorøs sengegavl Dette er en fantastisk mulighed for en glamourøs, men alligevel enkel sengegavl til dit soveværelse. Sengegavlen er lavet af en enkel plade af krydsfiner og er malet med en tekst.

Få en god nats søvn på en kontinentalseng 160×200!

Denne seng er perfekt til dem, der gerne vil have masser af plads at sove i. Kontinentalsengen er 160×200, hvilket giver dig god plads til at strække dig ud. Hvis du leder efter en komfortabel og rummelig seng, er kontinentalsengen en god mulighed. Kontinentalsengen har en massiv træramme og er meget holdbar. Den har også en ekstra bred sengegavl og fodgærde for at få den til at ligne en større seng. Ekstra bonus – sengen er lavet i USA. Rammen er lavet af massivt træ og leveres færdigsamlet. Den har en ekstra bred sengegavl og fodgærde for at få den til at ligne en større seng. Sengegavlen og fodgærdet er beklædt med massive træpaneler. Rammen fås også i tvillingstørrelse. Rammen til denne seng er lavet af massivt træ og fås i en naturlig finish.

Link til artiklen

læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen