Hvad kan jeg købe med Bitcoin? En komplet guide til, hvordan man bruger krypto

Bitcoin omtales ofte som “digitalt guld”, men hvad kan du egentlig gøre med det? I denne artikel giver vi dig en komplet guide til at bruge Bitcoin, så du kan begynde at bruge det til at købe ting eller investere i Bitcoin-virksomheder.

Lad os først se på, hvordan man rent faktisk køber bitcoin. Den nemmeste måde at gøre det påer at bruge en bitcoin exchange som Coinbase. Du kan også få bitcoin fra en ven eller et familiemedlem, der allerede har nogle, eller du kan “mine” det ved at løse komplekse matematiske problemer.

Når du først har nogle bitcoin, kan du bruge dem til at købe ting online, herunder digitale varer og tjenester, eller du kan holde på dem i håb om, atdens værdi vil stige med tiden.

Du kan også bruge bitcoin til at investere i virksomheder, der er begyndt at acceptere bitcoin som betalingsform. For eksempel kan du bruge bitcoin til at købe aktier i en virksomhed, der accepterer bitcoin som betalingsform.

Sådan køber du hvad som helst med Bitcoin og Crypto

Klar til din næste rejse?

 Køb flyrejser med Bitcoin, når du bestiller gennem Airbaltic, Crypto Turismo, Flight Center og mange andre bookingtjenester.

Alt på Amazon 

Selvom Amazon ikke direkte accepterer nogen form for kryptobetaling, kan du stadig købe stort set alt på Amazon ved at bruge din foretrukne kryptovaluta. Brug BitPay-kortet ved kassen på Amazon.

Bøger og litteratur

Køb indbundne bøger og e-bøger med krypto. Få Barnes & Nobles gavekort med krypto til at handle online eller personligt på en af de hundredvis af detailsteder i USA.

Guld Sølv

Hvis du vil afdække dine investeringer, samle ædelmetaller eller bare vil have nye smykker, gør BitPay det nemt at købe guld, sølv og andre ædelmetaller med Bitcoin og krypto.

Så, der har du det! En komplet guide til at bruge bitcoin.Nu hvor du ved, hvordan du bruger dem, hvorfor så ikke begynde at bruge nogle af dine bitcoins til at købe ting eller investere i virksomheder? Har du styr på din økonomi? Investerer du nok til din pension? Hvis du er interesseret i at lære mere om investering i aktier og krypto, så tjek aktieskole.com/kob-bancor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen