Slips til din stil

Slips til din stil

Er du af sted til konfirmation og ønsker at have dit oufit er perfekt? Så kan svaret for en være et slips. hos os giver dig et vanvittigt sortiment af utallige differentierende typer af slips hos BalderClothes finder man brede slips, som en spasmager vil have eller slimslips til en der ønsker at se professionel ud når man skal ind til møde. Her kan du uden tvivl færdiggøre sit look med en slipsenål, som hurtigt og elegant organisere dit slips og gør at ens styling er perfekt.  

Skal man til julefrokost med arbejdet? 

En af de typiske situationer man benytter slips er når man mødes om den traditionelle julemad sammen med vennerne til julefrokoster, der har BalderClothes den ideelle mulighed til dig som vil have med et specielt juleslips. Her har vi et enormt sortiment af slips der går lige ind til julefrokosten. Her har vi slips med stærke motiver.  

Gør du en dyd ud at gøre dig pæn? 

Om du er underviser, direktør eller noget helt 3. så kan slipsenålen være ens yndlings valg for at få dit look til at hænge sammen. Slipsenålen er til en som særdeles ønsker at gøre noget mere ud af ens look. Her vil det være smart at farvekombinere slipsenålen med dit ur, så hvis man har et guld ur, så tag en guldslipsenål, så dit look er perfekt og at ens forstand på tøj skinner igennem og vilimponere dine kolleger 

Mangler du hjælp 

Hos os ser man et gigantisk produktkatalog af slips i utallige modeller. Her kan BalderClothes rådgive en til hvilket slips, der passer sammen med hvilke bukser. Så du får en second opinion eller en guide om hvad som vil passe perfekt sammen. Vi har igennem en længere tid dyrket slips og ved derfor hvad, der er noget ved at vide og hvad man bør overveje, hvis du skal vælge et slips.  

Det smarte valg 

BalderClothes værdsætter kvalitet og man kan finde at samtlige af BalderClothes slips er lavet i silke, så det er nemt for en at binde. Her opdager du på samme tid at vores slipsenåle er i enkle og stilrent design. Så du er sikker på at slipset ikke er irriterende for en eller være for meget. Med en slipsenål får du en simpel accessorie, som er nem for en at benytte. Vores udvalg heraf er i guld og sølv, så den med garanti er synlig på slipset, så man kan se den ekstra detalje du har påført dit look.  

Slipsenåle er ikke kun til at sætte looket sammen 

Man bør ikke kun vælge en slipsenål for at sammensætte stilen, en slipsenål kan hjælpe dig, hvis de første par genstande er kommet indenbords. Slipsenålen assistere en nemlig ligeledes med at holde styr på slipset, så slipset ej flyver ud til den ene side og dermed får ens slips skævt. 

mange farver 

Er du den festlige type, som elsker farver i din påklædning og har ledt efter hjemmeside, hvor man kan få slips i talrige forskellige farver? Så bør du ej søge længere, vi har slips i flere farver og sammensætninger. Både med tern og med helt stilrent slips med en farve som er gennemgående i slipset. Ønsker du noget helt specielt eller specifikt? Hvis man har en tanke til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du efterspørge det ønskede slips ved os og vi vil gøre alt for at få det hjem til dig! 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen