Derfor bør du behandle fugtskader

Har du oplevet, at der er fugt i dit hjem? Det kan være, at du ofte er nødt til at gå og tørre af i dine vindueskarme, fordi der ligger små pytter af vand, det kan være, at der til tider er en grim lugt, måske er der råd i dine paneler, eller også kan du se på dine vægge, at der danner sig mørke plamager.

Uanset i hvor høj grad du forsøger at bekæmpe problemet med fugt, så kan det være et større problem end som så. Især hvis det spreder sig til for eksempel soklen.

Sørg for at soklen er uden fugt

Soklen er med til at holde dit hus, og det er dermed den støtte, der holder huset fra den fugtige jord. Kommer der fugt i soklen, vil den således blive svækket, og der vil være større sandsynlighed for, at den fugt spreder sig til den resterende konstruktion af dit hjem.

Og det er noget, som kan være meget omkostningstungt at komme til livs.

Derfor bør du, før skaden sker, sænke risikoen for, at du kommer til at opleve fugt i din sokkel. Det kan du for eksempel gøre med dræn, som du kan se mere om på en online side. Læs mere her

Sådan behandler du skimmelsvamp

Men er skaden først sket, så kan du heldigvis ofte også bekæmpe fugten. Med tiden vil fugt udvikle sig til skimmelsvamp, og det kan være, at det netop er en indsats herimod, du skal sætte ind med. Hvis det er tilfældet, så bør du tage et kig på en online side som; https://fjern-fugt.dk/skimmelsvamp/fjern-skimmelsvamp/.

Her kan du nemlig læse alt det, du behøver at vide om skimmelsvamp, hvordan du forebygger forekomsten af det, og hvad du skal gøre, når det først har vist sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen