VI ER JERES B2B GROSSIST! 

VI ER JERES B2B GROSSIST! 

Vi er erfarne inden for engros mobiltilbehør og har gennem længere tid håndteret engros tøj. Vi har masive mængder produkter på vores webshop, som er klar til at blive leveret hos din virksomhed. Mangler din organisation den bedste skærmbeskyttelse så er du kommet til det rigtige sted. NORTAGG har et masivt udvalg som tilbydes til den bedste pris i Danmark.  

Indenfor engros elektronik har NORTAGG mange fantastiske tilbud til vores kunder. Det kan være at I muligvis står og mangler den bedste skærmbeskyttelse for dine medarbejdere, så deres telefoner fungerer optimalt og så jeres medarbejdere kan hjælpe jeres kunder bedst muligt. Som forhandler af elektronik tilbehør engros har vi en del muligheder for at fikse dine problem. NORTAGG har blandt andet markedets bedste skærmbeskyttelse. Her tilbyder vi vores skærmbeskyttelse som kan sikre en fantastisk beskyttelse af jeres iPhones. NORTAGGs SmartGlass er seriøst fleksibelt på baggrund af vores design. Fremfor det tradionelle følsommme materiale som findes som alle andre elektronik grossist, har vi hos NORTAGG udviklet vores SmartGlass med en kombination af plastik og holdbart glas, hvilket giver jer et fantastisk produkt.  

Mangler du sportstøj ?   

Hos NORTAGG har vi et stort udvalg af høj kvalitets tøj, hvor I kan finde mange fantastisk muligheder. Mangler du tøj til jeres kunder? Vi har altid gode skjorter af fantastisk kvalitet, og vi handler B2B grossist, og derfor I kan bestille de rigtige mængder til jers organisation. NORTAGGs store udvalg dækker over mange forskellige modeller, og NORTAGG kan af den grund tilbyde et bredt sortiment af produkter. Vi er ofte parat til at efterkomme jeres krav og distribuere den rigtige kvantitet. Eksempelvis tilbyder vi et stort udvalg af sportswear af høj kvalitet som vil passe optimalt til din butik. Vores udvalg vil også hjælpe din butik i den kommende periode nu hvor sommeren ankommer til Danmark og flere folk skal ud og løbe igen. Som et eksempel vil vores poloer være fantastisk til tennis. Som grossist tøj har vi for det meste et fuldt lager og fantastiske priser parat til vores kunder, og vi tilbyder hurtig levering. Kendetegnet ved NORTAGG er vores øje for kvalitet. Hos NORTAGG leverer kun med produkter i særdeles høj kvalitet, og I vil dermed udelukkende være sikker på at modtage et godt produkt. Som engros tøj er NORTAGG altid opmærksomme på vores brugers tilbagemeldning, og vi placerer en utrolig indsats i vores kundeservice. Kunder er dermed ofte velkomne til at vende tilbage med en rating efter du har givet vores elektronik en prøve, så vi har en chance for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse yderligere.     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen