Derfor skal du vælge Ryde Gastronomi til din frokostordning i Storkøbenhavn

Der er ingen tvivl om, at ejer man en travl virksomhed i København, hvor mad ikke altid er det, der står øverst på listen, kan det være en rigtigt god ide at investere i en smart frokostordning. Det er lige netop her, Ryde Gastronomi bliver en fremragende kandidat til jobbet. Her finder du lækre madretter og frokostordninger lavet af fantastiske råvarer. Vil du vide mere om, hvorfor du skal vælge Ryde Gastronomi til din frokostordning i Storkøbenhavn? Så læs med herunder og få alt den information du skal bruge!

Hjemmelavede og kvalitetsrige retter

En af grundende til at du skal vælge lige netop Ryde Gastronomi til din frokostordning i Storkøbenhavn er, at du altid kan være sikker på at modtage lækre madretter og frokostanretninger af højeste kvalitet. Hos Ryde Gastronomi finder du altid hjemmelavede og kvalitetsrige retter, hvor danske råvarer står højt på listen. Intet er færdiglavet – alle de retter og frokostordninger du modtager er tilberedt kort inden servering. Hos Ryde Gastronomi kan du både få gammeldags dansk mad, men også en masse nyfortolkede retter, som du med sikkerhed ikke har prøvet før. Du og dine medarbejdere kan altså være helt sikre på lækker og ærlig mad, hvis I vælger en frokostordning fra Ryde Gastronomi. Bestil frokostordning i København og omegn.

Fokus på kunder og kundetilfredshed

En anden grund til at du skal bestille din frokostordning i Storkøbenhavn fra Ryde Gastronomi er, at du som kunde altid er 100 procent i fokus. Ryde Gastronomis overordnede mål er altid at opnå tilfredse og mætte kunder. Hver dag bliver der ydet et stort arbejde for at levere en lækker og velsmagende frokost på lige netop din arbejdsplads. Har medarbejderne på din arbejdsplads nogle specifikke og specielle behov til madretter og ingredienser, vil Ry Gastronomi uden tvivl forsøge at imødekomme disse behov. Du kan i samarbejde med Ryde Gastronomi altid finde en løsning, der behager både dig og de hårdtarbejdende kokke i virksomheden. Ryde Gastronomi sætter en ære i kundetilfredshed, og dette kan uden tvivl mærkes på kunder og forbrugere. Læs med nedenunder hvis du ønsker at høre, hvad Ryde Gastronomis kunder har at sige om maden og de skønne mad-og frokostanretninger.

Dette siger kunderne

Man kan ikke være i tvivl: kunder og forbrugere er vilde med Ryde Gastronomis mange former for mad-og frokostanretninger. En kunde, Johanne Maple, siger eksempelvis: ”Vi kan varmt anbefale frokostordningen fra Ryde Gastronomi. Det er virkelig velsmagende, sund og varieret mad, og vi har været kunder hos Ryde i 2 år – uden at være blevet det mindste træt af frokosten. Ryde hjælper os derudover med mad til firmaarrangementer som julefrokost og sommerfest, hvor de er gode til at forstå vores behov og lave skræddersyede løsninger, der passer til os”.

Er du stadig i tvivl om, hvor vidt en frokostordning hos Ryde Gastronomi er det rigtige valg for dig, din virksomhed og dine trofaste medarbejdere? Så kontakt Ryde Gastronomi til en uforpligtende samtale. Her kan du med sikkerhed finde svar på alle dine mange spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen