Få hjælp til at arrangere en smuk afsked

Oplevelsen af en afsked, der nu kan føles så rigtig, som den nu en gang kan, under omstændighederne, er vigtigt. Det kan være de bedste forudsætninger til at komme videre. Det kan også blot være de mest optimale rammer, til at forsøge at rumme sorgen. Det er nemlig et længere forløb, der kræver praktisk planlægning, når man skal arrangere en afsked. Det kan også være, at du føler, at du ikke er klar til det, eller at det er for overvældende at skulle tænke praktiske tænker. Her er den afgørende forskel, at du finder en bedemand, der formår at være i øjenhøjde med dig, og som forstår, at ting tager den tid, de tager, og at intet skal hastes igennem, for det gavner ingen.

At stå sammen i en svær tid

Svane Begravelse er din lokale bedemand i Ishøj. Her får du faglig hjælp til at forstå alle de praktiske arrangementer i den svære tid. Du får hjælp af en bedemand, der har helt styr på, hvilken situation du står i. Selvom der er forretning for dem, er det altså følelser for dig, og her er det rart at få hjælp, der føles nærværende og med forståelse, fremfor at få hjælp, der signalerer forretning, og at man blot er en kunde.

Det er også dette, der adskiller den gode fra den mindre gode bedemand, og det er som sagt dig, der står med alle følelserne. Derfor skal du vælge en bedemand, der skaber den bedste oplevelse for dig, selvom det kan lyde mærkeligt med de bedste oplevelser, når du er midt i en dyb sorg.

Ikke nok med, at I som familie skal stå sammen, så vil du også få den trygge oplevelse af, at bedemanden står sammen med dig i den svære tid, og tager sig af dig. Der skal styr på det praktiske, men det bliver gjort på en måde, så du kan tænke praktisk, når du føler dig klar til det.

Hvordan kommer du videre? Og skal du overhovedet det?

Når man oplever at miste, vil man fra mange sider høre, hvordan man muligvis kommer videre. Det er altid en lettere diffus ting at få at vide, og det kan lande helt forkert, hvis man bestemt ikke føler sig klar til at skulle videre. Når man er her følelsesmæssigt, kan det også være, at man har en stærk følelse af ikke nogensinde at skulle videre fra sorgen.

I stedet handler det for mange om at lære at leve med sorgen. At komme videre kan have forkerte aftegninger af, at man skal glemme og slutte et kapitel. Men sorg kan være så grundlæggende, at man absolut ikke skal forsøge at glemme den, bekæmpe den eller skubbe den til side. Den skal være der, og for flertallet er det aktuelt, at man lever videre med sorgen som et nyt og anderledes menneske. Det giver naturligvis også sig selv, når man har mistet et menneske, der ikke længere er i ens liv, som personen plejede at være. Det skaber naturligt nye strukturer i livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen