Få et langt sjovere sexliv med det rigtige krydderi

Når det kommer til dit sexliv, så er det på samme måde som med middagen. Der skal krydderi til. 

Sexlivet er ikke noget der bare fungerer af sig selv. Læner du dig bare tilbage og regner med det sker af sig selv, så sker der nok intet. Det gælder om at tage affære. Gør begge i forholdet det i samme udstrækning, så bliver det et godt sexliv. Er det kun den ene der gør, så bliver det en skæv fordeling. Gør ingen af jer, så ender i et dødt forhold. 

Det at han sidder i garagen hele tiden og roder med sine fælge eller spiller PC hele tiden er noget der dræner forholdet. Det samme gælder dog også hvis hun hele tiden skal se en serie eller har travlt med at strikke sokker. Det gælder om at tage sig tid til sin partner. Det gælder også selvom man har været sammen 10 eller 20 år. Uanset hvad så kræver et forhold at man holder liv i det. 

Det næste man skal huske er at krydre.

Det der så også er utrolig vigtigt er at huske de små ting der fungerer som krydderi. Her snakker vi om at han husker tage en lækker skjorte på ind imellem. For hende gælder det nok mere at hun har frækt lingeri på. Den slags var også noget af det man huskede mere i starten af forholdet. Dengang man ikke kunne holde fingrene fra hinanden. 

Når den så er plads, så gælder det om at huske at prøve noget nyt. Hver onsdag i missionær dræber ethvert forhold. Der skal eksperimenteres. Det kan være med nye stilling, sex i det fri eller en sjov par vibrator. Mulighederne er mange, men det er den slags der gør at det forbliver sjovt. Det at overskride en grænse ind imellem, det giver et sug i maven. Og lad os være ærlige, et sug i maven er fantastisk. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen